Oferta fotografiere Nuntă

Laurentiu Samfira Fotograf profesionist

Te salut,

eu sunt Laurențiu și pentru început îti mulțumesc pentru ca mi-ai scris. Indiferent dacă mă alegeți sau nu sa vă fiu fotograf într-un moment atât de important pentru voi eu ma bucur că ați ajuns la mine și că vă place ceea ce fac.

Nu vreau să va impresionez prin vorbe, nu vreau să par ceea ce nu sunt. Fiecare moment este unic, voi sunteți unici iar datoria mea este de a surprinde acea unicitate într-un mod aparte.

Dorința mea este de a va face să plângeți de fericire la final cand veți primi fotografiile, acesta este scopul meu principal. Desigur, de fericire.

Oferta de pret

Standard 1.000 Euro

Oferta este valabila 30 de zile de la trimiterea ei

Voi fi impreuna cu voi pe toata durata evenimentului.

  Veti primi in jur de 1500 de fotografii (pot fi si 2000 sau chiar 2500 – momentele inedite din evenimentul vostru vor dicta aceasta cifra. Aratati-mi ca va iubiti si lasati numarul acesta in seama mea).

Toate fotografiile sunt prelucrate individual, la nivel de culoare, contrast, tonalitate, crop, balans de alb. Va pot da mai multe detalii despre modul in care prelucrez la intalnirea noastra – ce este impetuos necesara inainte de a semna contractul. Veti petrece foarte mult timp alaturi de mine in ziua nuntii si este foarte important ca noi sa fim pe aceeasi lungime de unda, sa rezonam si sa ne simtim relaxati unul in preajma celuilalt.

Pentru a putea fi fotograful vostru la eveniment am doua cerinte :

  1. Pe persoana iubită ce o vei avea langă tine o viață o cunoști, o respecți și crezi că aceasta este cea mai potrivită pentru tine. În ziua nunții va trebui sa-mi arătați cat de mult vă iubiți și vă apreciați, iar eu vă promit fotografii inedite, indiferent dacă va ploua sau va ninge.
  2. O cafea – eu voi fi omul alături de care veți petrece cel mai mult timp în ziua nunții voastre, alături de care vă veți distra, veți plânge, vă veți descărca grijile și emoțiile, cel care vă va ghida pe tot parcursul evenimentului și de aceea este obligatoriu să ma cunoașteți, înainte de a lua decizia finală de a colabora cu mine. Sunt convins că nu-ți dorești un fotograf care să stea cu gandul doar la dimineața de după nuntă, cand își va lua remunerația și a pleca acasă.

Am înțeles că fiecare persoană are dorințe și nevoi diferite motiv pentru care am realizat o ofertă flexibilă, astfel încât fiecare să își poată alcătui un pachet în funcție de preferințe și nevoi.

Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numarul 0769 673 272.

Servicii opționale:

  • Sesiunea foto realizată după eveniment  – 250 euro
  • Sediunea foto de logodna (Save the Date) – 250 euro
  • Cununie civilă realizată într-o altă zi – 250 euro

Albume:

  • Album foto 30×60 cm, 20 pagini – * 160 euro
  • Album foto 20×60 cm, 20 pagini – **110 euro
  • Album foto 20×20 cm, 20 pagini – ***60 euro

Paginile suplimentare pentru albume costă: 

-* 10 euro / fila

-** 8 euro/fila

-*** aceste albume se pot realiza ca și copie a unuia dintre albumele mentionate anterior. Fiecare filă suplimentară costă 5 euro.

Albumele de 30×60 & 20×60 sunt livrate în cutie de lux din piele si interior din catifea.

1 filă = 2 pagini

Răspuns la întrebări pe care le primesc frecvent:

Te ocupi și de video ?

Nici dacă aș putea să o fac nu cred că mi-aș dori. Partea video este cu totul altă treabă și trebuie făcută de un profesionist în acest domeniu. Ceea ce pot face eu este sa vă recomand pe colegul cu care lucrez de mai bine de 6 ani care face acest lucru cu aceeași pasiune cu care fotografiez eu.

Cât stai la eveniment?

Voi fi prezent începând cu pregătirile mirilor și voi împacheta arsenalul la finalul petrecerii ( exceptând situațiile cand pentru unii petrecăreți „finalul” este sinonim cu a doua zi seara).

Câte fotografii predai ?

Nu merg niciodată la un eveniment pentru a realiza un anumit numar de fotografii ci pentru a surprinde cât mai multe momente frumoase si unice. Din experienta mea de peste 250 de evenimente pot afirma ca nu am predat niciodata sub 1200 de fotografii la un eveniment însă am predat cu mult mai multe.

Arătați-mi că vă iubiți și lăsați numărul în seama mea !

Faci ședința foto în ziua evenimentului?

Da, este chiar obligatorie. Chiar dacă veți alege ședința foto după nuntă. această ședință în ziua nunții nu trebuie să vă lipsească.

Veți avea multe fotografii cu voi, instantanee, de grup, de familie, etc., dar cateva portrete într-un cadru intim doar cu voi doi este obligatoriu să existe. Starea voastră sufletească din acea zi nu se va putea recrea niciodată.

Cum primesc fotografiile? 

Fotografiile vor fi livrate în galerie online, privată, de unde puteți descărca fotografiile atât la rezoluție întreagă cât și la rezoluția recomandată de facebook pentru fotografiile pe care le veți posta in mediul online. Totodată din galerie puteți da share la toată galeria sau puteți crea selecții individuale pentru invitați fără ca ei sa poată avea acces la toată galeria. Selecția pentru albumul foto de asemenea se va realiza foarte simplu în galerie punând o inimioara fotografiilor pe care le doriți în album. Puteți avea acces la fotografii în orice moment sau loc de pe orice dispozitiv.

Ce echipament folosești?

Nu are rost să intru aici în detalii dar pot spune ca este mult si greu ( acesta fiind si unul dintre motivele pentru care de cele mai multe ori lucrez cu asistent).

Dacă totusi sunteți pasionați să aflați mai multe informații mă puteți suna și vă voi povesti despre lunga listă de echipamente.

Link-uri utile!

Portofoliu Video:   https://laurentiusamfira.ro/serviciivideo/

Portofoliu Foto:  https://laurentiusamfira.ro/nunta/

Contact :  https://laurentiusamfira.ro/cere-oferta/

Albume foto : https://laurentiusamfirafotograf.pic-time.com/-albumedenunta

Alte servicii : (cabine foto, fum greu, litere volumetrice, DJ, panou foto, s.a) : https://laurentiusamfira.ro/extra-servicii/